Gyártók

INFORMÁCIÓK

Gumiszalagok 6 terméket találtam.

Mutat 1 - 6 / 6
 • 2 190 Ft

  Thera-Band gumiszalag 1,5 m hosszú  sárga fitnesz szalag (gyenge). Alkalmazhatók a fitness és a mozgásterápia bármely területén. A gumiszalag ellenállása és a kifejtett izomerő függ a szalag nyújtásának százalékos mértékétől, ami megmutatja, hogy az ellenállás kg-ban mennyinek felel meg.

  2 190 Ft
 • 2 290 Ft

  Thera-Band gumiszalag 1,5 m hosszú  piros fitnesz szalag (közepes). Alkalmazhatók a fitness és a mozgásterápia bármely területén. A gumiszalag ellenállása és a kifejtett izomerő függ a szalag nyújtásának százalékos mértékétől, ami megmutatja, hogy az ellenállás kg-ban mennyinek felel meg.

  2 290 Ft
 • 2 390 Ft

  Thera-Band gumiszalag 1,5 m hosszú  zöld fitnesz szalag (erős). Alkalmazhatók a fitness és a mozgásterápia bármely területén. A gumiszalag ellenállása és a kifejtett izomerő függ a szalag nyújtásának százalékos mértékétől, ami megmutatja, hogy az ellenállás kg-ban mennyinek felel meg.

  2 390 Ft
 • 2 490 Ft

  Thera-Band gumiszalag 1,5 m hosszú  kék fitnesz szalag (extra erős). Alkalmazhatók a fitness és a mozgásterápia bármely területén. A gumiszalag ellenállása és a kifejtett izomerő függ a szalag nyújtásának százalékos mértékétől, ami megmutatja, hogy az ellenállás kg-ban mennyinek felel meg.

  2 490 Ft
 • 2 690 Ft

  Thera-Band gumiszalag 1,5 m hosszú  fekete fitnesz szalag (szuper erős). Alkalmazhatók a fitness és a mozgásterápia bármely területén. A gumiszalag ellenállása és a kifejtett izomerő függ a szalag nyújtásának százalékos mértékétől, ami megmutatja, hogy az ellenállás kg-ban mennyinek felel meg

  2 690 Ft
Mutat 1 - 6 / 6